Mikulás jelmez

A Mikulás szó eredete

A Mikulás a Miklós név szlovák változata.

A köztudatban december 6-a hagyományos elnevezésének számít a Télapóval szemben – tévesen. A szokás és a kifejezés csak 19. század legvégén érkezett Magyarországra, így csupán harminc-negyven évvel idősebb, mint a Télapó szó. (A kortársak különben a Mikulás elnevezést ellenezték szlovák eredete miatt.)

Forrás: Wikipedia

Mikulás ruháink

Amerikai és Európai típusú Mikulás ruhák; Deluxe plüssbársony Mikulás jelmezek bélelve; valamint Miklós püspök klasszikus ruhája és női Miikulás kosztüm is vásárolható webshopunkban . Vállaljuk egyedi Mikulás jelmez elkészítését rövid határidővel.

Mikulás kellékek

Mikulás szakáll  akár félparókával, mikulás bot, fehér kesztyű, öv a derekára, Mikulás ajándék zsákja vagy puttonnya, csizma rátét, pelerin, külön sapka a Télapónak  valamint  kísérőinek kellékei – krampusz villa, ördög szarv, ördög farok, manó sapka, rénszarvas  agancs is megtalálhatók kínálatunkban.

Mikulás segítői

A jóságos Mikulás kísérői…Tekintse meg Krampusz, Ördög, Manó, Elf, Rénszarvas,és Hóember jelmezeit és azok kiegészítőit! Válasszon széles kínálatunkból, és legyen a társaság középpontja. Megrendelésre ezeket a jelmezeket is elkészítjük

Mind a(z) 5 találat megjelenítve